10 idei de cadouri deosebite pentru Crăciun

Primul post de pe blog este dedicat Crăciunului sau mai exact cadourilor de Crăciun.

Mai sunt doar câteva zile până la Crăciun și sigur te gândești ce cadouri să le faci celor dragi. În cazul în care nu ai reusit să ajungi pe la unul dintre târgurile de design, mai ai încă timp să te inspiri.

În plus, știu că vrei să eviți agitația din magazine din săptămâna magică așa că eu iți dau, din timp, mai multe idei de cadouri pentru cei dragi, dar și pentru tine.

Și pentru că știu că vrei să surprinzi, îți recomand ca în acest an să eviți clasicul coș cadou din supermarket și să cauți un produs special, poate chiar unicat, realizat de designeri români.

Te îndemn să arunci o privire prin toate cele 10 propuneri selectate de mine! Prima recomandare este bineînțeles un produs realizat de noi 🙂

1. Un accesoriu capilar

În primul rand îți recomand accesoriile Eventivity, perfect de purtat în momente speciale. Accesoriile capilare Eventivity se potrivesc perfect cu o garderobă festivă, care va atrage atenţia și va asigura momente de neuitat. Așa că, de ce să nu porți unul chiar la masa de Crăciun sau la petrecerea de revelion?

2. Un cuvânt aurit

De pus în brad sau de purat ca accesoriu, un cuvânt aurit realizat special pentru cel care va primi cadoul va bucura cu siguranta.

3. Un parfum legendar

O varianta clasică dar sigură într-o alternativă naturală pentru toți cei care iubesc parfumurile. Mai mult, miresmele sunt inspirate din legendele românești. De altfel tot conceptul este inspirat din tradițiile românești împletind mirosuri elegante cu simboluri tradiționale.

4. Obiecte de ceramică

Mi-au placut obiectele Ceramic Sparrow încă de când am auzit pentru prima oară de ei. Fie ca veți alege o broșă, un clopoțel de pus în brad sau un ceainic, vă asigur că fiecare obiect este unic.

.

5. Bunătăți cu maia

Să ridice mâna cui nu-i place cozonacul în dimineața de Crăciun! Și mai ales cozonacul făcut în casă fără aditivi și conservanți, de două mâini dibace.

6. Un altfel de coș

Coșurile Byzans Reloaded locuiesc în Paris, Istambul, Tunis și București și călătoresc peste tot în lume și sunt personalizate cu motive tradiționale specifice fiecărui loc.

.

7. Cu o carte nu vei da greș!

Și nu cu orice carte, ci cu una dintre minunățiile Printesei Urbane. Poți alege între ”Miercuri, respirăm”, ”O sa te țin în brațe cât vrei tu și încă o secundă”, ”Te iubesc, orice-ai face!” sau ”Mami, e gata?”.

8. Un voucher de masaj pentru prietena ta gravidă sau care tocmai a născut

Ce gravidă sau proaspată mamică nu vrea să se relaxeze? Și ce altă metodă mai placută de a te relaxa decât la un masaj realizat de un profesionist. Programele de masaj sunt concepute special pentru perioada de sarcină și pentru recuperarea după naștere. Kinetoterapeuții și tehnicienii maseuri ai Active Center sunt specializați pe masajul de relaxare, masaj terapeutic și masajul limfatic pentru gravidă și mamă.

9. Un cadou pentru casă

Un autocoland de perete realizat de un cal verde. Și nu de orice cal ci chiar de minunata Ana Banică. Autocolantele realizate de Ana pot prinde orice formă din lumea asta, paleta de culori este suficient de bogată iar imaginația ei nelimitată.

.

10. Jucării handmade făcute cu dragoste

Vestea cea mai bună este că în luna decembrie au reduceri. Fel de fel de animaluțe adorabile de luat acasa și iubit! Cusute cu mare drag din material de bumbac, cu velur pentru botic si ochișorii pictați, cu nasul brodat și umpluți cu melană non alergenică, jucăriile abia așteaptă să audă povești de la copii.
Cu excepția produselor realizate de mine nu am nici o colaborare cu nimeni. Selecția este realizată strict pe baza preferintelor mele personale și sper că v-am fost de ajutor cu aceste idei.

Nu uitați că mai urmează câteva târguri faine:
Made in RO – Târg de design românesc # 7
Targ de Craciun – Cadouri pentru suflet, minte si simturi
Christmas Maker Fair
Bounty Fair #21: Editie magica, de Craciun

Zile magice să aveți!

Save

Save

Save