DIY / Cum să faci singur un corp de iluminat din hârtie reciclată

Folosindu-mă de tehnica Papier-mâché am experimentat o rețetă personalizată cu scopul de a realiza un corp de iluminat de oferit în dar. Deși îmi place foarte mult hârtia și o folosesc aproape tot timpul în proiectele mele nu mai încrcasem niciodată până acum acesta tehnică așa că, deși știam teorietic cum se face, a trebuit să caut o reteță. După ce am citit câteva rețete mi s-a părut prea complicat și mi-am dat seama că-mi pot face singură propria variantă simplificată.
Continue reading “DIY / Cum să faci singur un corp de iluminat din hârtie reciclată”

Paper cutting tools

Astăzi o să vă povestesc despre ustensilele pe care le folosesc eu atunci când fac un obiect din hârtie decupată. Tehnica se numește papercutting și se pot face lucruri minunate dacă aveți suficientă răbdare. Imaginația știu că nu vă lipsește!

Tăierea hârtiei ca artă a început să fie practicată de prin secolul șase și provine din China. Este o bună tehnică de exersare și formare a îndemânării, răbdării atât pentru adulți cât și pentru copii.

Continue reading “Paper cutting tools”

*** Concurs pentru zile magice! ***

Un frumos accesoriu capilar realizat în atelierul nostru poate ajunge sub bradul tău de Crăciun dacă:

1. Dai Like paginii EventivityAccessorize
2. Dai share concursului ca vestea creaţiilor noastre să ajungă la toate prietenele tale.
3. Răspunzi la o întrebare încuietoare. Întrebarea este: Când ai alege să porți un accesoriu capilar realizat de noi?

Concursul se încheie pe 21 decembrie la ora 22.00 ca să avem suficient timp să vă trimitem cadoul până de Crăciun, iar câștigătorul va fi selectat cu ajutorul random.org.

Succes!

10 idei de cadouri deosebite pentru Crăciun

Primul post de pe blog este dedicat Crăciunului sau mai exact cadourilor de Crăciun.

Mai sunt doar câteva zile până la Crăciun și sigur te gândești ce cadouri să le faci celor dragi. În cazul în care nu ai reusit să ajungi pe la unul dintre târgurile de design, mai ai încă timp să te inspiri.

În plus, știu că vrei să eviți agitația din magazine din săptămâna magică așa că eu iți dau, din timp, mai multe idei de cadouri pentru cei dragi, dar și pentru tine.

Și pentru că știu că vrei să surprinzi, îți recomand ca în acest an să eviți clasicul coș cadou din supermarket și să cauți un produs special, poate chiar unicat, realizat de designeri români.

Te îndemn să arunci o privire prin toate cele 10 propuneri selectate de mine! Prima recomandare este bineînțeles un produs realizat de noi 🙂
Continue reading “10 idei de cadouri deosebite pentru Crăciun”